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【in Singapore_Niigata-style Sake Pairing Dinner】

2017.07.03

シンガポールにありますシャングリ・ラ リゾート&スパでのイベントのご案内です。

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Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa’s Casserole restaurant presents a six-course dinner by Chef de Cuisine Seki Takuma from Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa, and guest chef, Chef Naoki Susa from Goro Restaurant, perfectly complemented with six different selection of sakes from Niigata, Japan, from 25 to 29 July 2017.
Savour a 6-course Japanese set menu using premium ingredients from Niigata prefecture, presented with sake pairings to perfectly complement the flavours. Of course, one of the sake selection is Imayo Tsukasa.
Each dish is exquisitely prepared by the two Niigata natives, introducing hearty, comforting flavours from their hometown with an interesting modern twist.
$88++ per set
Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa’s Casserole restaurant
25 July to 29 July 2017
6pm to 10pm
For reservations, please call call (65) 6371 1966 or email fbreservation.sen@shangri-la.com
7月25日〜29日までの5日間、シンガポールにありますシャングリ・ラ リゾート&スパのレストランにて、新潟の食と酒のペアリングディナーセットが用意されます。
シェフは新潟出身のTakuma Seki氏。さらにゲストシェフとして新潟は古町の人気店「五郎」のNaoki Susa氏が加わります。

 

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もちろん今代司もお楽しみいただけます。

ぜひシンガポールで新潟の食と酒をお楽しみください。
【料金】お1人様 $88++
【場所】Shangri-La’s Rasa Sentosa Resort & Spa’s Casserole restaurant
【日時】7月25日〜7月29日 6pm〜10pm
【ご予約】電話(65) 6371 1966 またはEメール fbreservation.sen@shangri-la.com

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